On track…

Posted on 24 July 2010

4Onderweg in de trein, naar een volgende shoot, schrijf ik nog eens een blogpost. WordPress app is daarvoor bijzonder geschikt, al zeg ik het zelf. Deze keer gaan we een MTB roadbook fotograferen in De Panne. Het weer beloofd alvast veel goeds.

En verder…

De afgelopen weken zijn niet gewoon druk geweest maar vrij tot zeer druk. Daarmee staan er ook weer enkele blogposts te wachten op gepubliceerd te worden.
Eerst was er een shoot in b&b te Westerlo. Hier was de bedoeling enkele sfeerfoto’s te maken in en rond de b&b. De foto’s zijn ondertussen in de website verwerkt. Je kan ze terugvinden op http://www.bedandbreakfastcarpediem.be

Daarna was er de opening van Cameleon bikeshop. Enkele zeer toffe sfeerfoto’s kwamen er uit mijn kodakske gerold. Bijna letterlijk want ‘k heb eens met ne Hasselblad een polaroid foto gemaakt… Zo blij als een klein kind als je direct het resultaat op papier(polaroidfilm) ziet. Thanks Stijn!

Een 2de shoot was een portfolioshoot met Tim & Tinne. Zeer tof koppel dat snel bereid was om een shoot te doen aan de Rauwse meren. Bellen en shooten is een droom voor iedere fotograaf…
Wat staat er nog te wachten?
MX shoot (portfolio)
Concept-shoot (portfolio)
en …
(To be continue)

De iPhone-Hasselblad pic:

Advertisements
Posted in: Algemeen, fotografie