Opleiding en nog vanalles

Posted on 24 November 2007

0Hier zijn we weer! Deze week is voorbij gevlogen! Van maandag tot woensdag had ik opleiding in Kalmthout. Samen met enkele mensen van Onderhoud gingen we op Stuurtechniek-training. Eindelijk eens iets interessants! De eerste 2 dagen ging het over ASi bus en Profibus. In de derde dag was er foutafhandeling (busfouten) in de PLC aan de beurt.
Tegenwoordig is het verkeer niet meer te doen. Die drie dagen zijn langs ik-weet-niet-waar gereden om toch maar op een schappelijk uur in Kalmthout te zijn. de ene dag was er 160km file, de ander dag een 150km file… kortom geen lachertje om op onze bestemming te geraken.

Donderdag en vrijdag waren het ‘gewone’ Johnson Controls’ dagen. ‘k moet wel zeggen dat ze redelijk druk opgevuld waren. Vrijdag hadden we nog wel een Speciale Communicatie meeting waar er enkele nieuwe dingen zijn voorgesteld waaronder het scherper controleren van het internetgebruik.

Vrijdag was ik wel met de fiets naar ‘t werk gereden met heel wat poetswerk vandien (straten lagen vol modder en ander vuiligheid). De mens moet dringend eens aan de natuur beginnen denken want eenmaal te laat, kan men de tijd niet meer terugdraaien.

Vandaag zaterdag, heb ik eindelijk onze buitenverlichting op een timer aangesloten! :o)

Advertisements
Posted in: Algemeen